סכרת?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

28/07/2013 | 13:33 | מאת: דלית

שלום דוקטור אני בת 60 כבר משנת 2007 הסוכר שלי בצום מתחת ל100 אבל מה הבדיקה של השלושה חודשים לא יורד מ6.3 סביב זה אני פעילה מאוד עושה ספורט כל יום הליכה 45 דקות השומנים בדם אצלי הטריגליצרידים גבוהים 232 יתר השומנים בסדר מה אני עושה אם הסוכר הדיאטנית מאיצה בי לקחת כדורים ואילו הרופא אומר לא מה דעתך תודה

28/07/2013 | 15:51 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. פרט לגילך איני יודע עלייך דבר- הסטוריה משפחתית? הסטוריה אישית? האם הוגדרת אי פעם כסוכרתית? האם עשית העמסת סוכר? אילו גורמי סיכון נוספים למחלת לב יש לך? השמנה? פעילות גופנית? האם תזונה לפי דיאטנית? מה ערכי כלל שומני הדם? האם נבדקת על ידי רופא עיניים?

מנהל פורום רפואת משפחה