כאבי צד שמאל למעלה בצד

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

24/07/2013 | 21:10 | מאת: נירה

ערב טוב לרופא האם ניתן לקשור בין כאבים שיש לי מצד משמאל בבטן העליונה ממש מתחת לצלעות לפי חיפוש באינטרנט זה נראה לי איזור הטחול.אני לוקחת מדי ערב זריקת קלאקסן במינון של 100 אחרי שלושה ארועים רצופים לקרישי דם בגוף לפי הוראת המטולוג כנראה לכל החיים.כאמור הכאבים ישנם כבר כשבועיים לא חזקים אבל יש האם יכול להיות שיש קשר שכחתי לכתוב שמזריקה בצד הבטן

25/07/2013 | 16:30 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. עלייך להזריק במקומות שונים בבטן, לא באותו מקום. 2. איני יודע אם הכאב שלך הוא שטחי בעור, במקום ההזרקה, או בעומק הבטן, היכן שנמצא הטחול. איני יודע איזה בירור עברת, והאם היתה הדמיה של הטחול- US אוCT בשאלת קרישי דם בטחול עצמו, או הגדלה שלו.

25/07/2013 | 16:51 | מאת: נירה

עוד לא עברתי שום בירור הכאב הוא ממש מתחת לצלעות באיזור המותן לא שייך בכלל לאיזור ההזרקה.

מנהל פורום רפואת משפחה