דר הר שמש היקר

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

24/07/2013 | 18:37 | מאת: סובלת

אני כבר פונה רק אליך כי בלי להכיר אותך אתה מקסים ועונה לי מהר. אני לגבי שיווי המשקל. למרות שזה לא השטח שלך שאלה. נשלחתי עי רופא אאג לבדיקת eng זו בדיקה לא קלה הבודקת עי גרימת סחרחורות בעיות באוזן הפנימית. וכוללת הזרקות מים חמים וקרים לאוזן ומכיוון שיש לי קרע בעור התוף אסור לי מים שם. הרופא בקהילה ביצע לי בדיקת גרימת סחרחורות וטען שזה לא מהאוזן הפנימית. האם אפשר להסתפק בכך ולוותר על eng? תודה

25/07/2013 | 07:46 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

אני מניח שאם רופא א.א.ג יודע שיש לך קרע בתופית, הוא לא ימליץ על בדיקה זו אצלך. מאחר ואיני יודע מצבך, איני יודע הידע והניסיון של הרופא שלך, קשה לי לענות. אין ספק שרופא משפחה ותיק ויודע- יכול לתת תשובות לא פחות טובות מרופא א.א.ג בתחום זה של הסחרחורת.

מנהל פורום רפואת משפחה