שיווי משקל

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

23/07/2013 | 10:19 | מאת: סובלת

דר הר שמש כבר כתבתי לך וענית לי לגבי הפרעה בשיוי משקל ומין ריחוף כזה שמלווה אותח מעל חודש בדיקה נוירולוגית ואאג תקינות בדיקות דם חוץ מברזל תקין ואני ממשיכה ל הרגיש נורא ואין לרופאים מענה. האם לדעתך חסר לי איזשהו מינרל או חומר בגוף. מה עולה בדעתך. אנא עזרו לי

23/07/2013 | 14:26 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

אין לי שום דרך להתקדם ללא יכולת לשמוע את כל הסיפור, על צידיו הגופניים והרגשיים, ללא יכולת לבדוק או לראות מה בדקו קודמי. ככל שתתני סיפור מפורט יותר עם פרטים דמוגרפיים והסטוריים שלך, הסיפור המלא של מה היה בטרם התחלת הבעיה ומה נסיבות החיים כרגי, אוכל טוב יותר לשער.

מנהל פורום רפואת משפחה