עצם זר באוזן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

21/07/2013 | 11:19 | מאת: חיים

היי דר נכבד ומכובד. מכיוון שלא עונים בפורום אאג שאלה. יש לי קרע בעור התוף ואני תמיד הולך עם צמר גפן באוזן מחשש שיכנס לי משהו לאוזן הפנימית .האם יתכן? ואם כן מה הסימנים. תודה

21/07/2013 | 18:47 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

אין שום סיבה לנהוג כך. אנשים רבים חיים עם קרע ובלי צ.ג. יש כמובן אפשרות כניסת חלק לתוך האוזן הפנימית, זה תלוי כמובן בגודל הנקב. אם ג.ז יגרום לתגובה, אז תרגיש שינוי בהרגשה- כאב/ רעש/ הפרשות/ שינוי בשמיעה... כדאי להגיע לבדיקה תקופתית אצל רופא המשפחה שלך לוודא שהאוזן במצב תקין.

מנהל פורום רפואת משפחה