בהמשך לתשובתך..

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

20/07/2013 | 23:58 | מאת: ליבי

שלום ותודה מראש.כתבתי לך על כאבי בטן עליונה משני הצדדים תחת לצלעות וביקשת בצדק מידע נוסף.אין ממש דפוס קבוע אך נדמה לי שלאחר האוכל יש יותר שכיחות וכן בלילה אך זה קרה ביום גם.בדיקות דם תקינות מלבד crp שיצא קצת גבוה 13.5 הבנתי שזה מדד לדלקת ויש לי כזו בעקב כף הרגל,שאר הבדיקות תקינות אינני רוצה להחשף שוב לקרינה ,מה היית ממליץ?אציין שאני נמצאת בתקופה איומה של מתח נפשי בעקבות מחלת אימי .תודה על זמנך היקר

21/07/2013 | 00:24 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

איני זוכר הפרטים. מאז פנית עניתי על עשרות פניות. אם לא קיבלת נוגדי חומצה לקיבה- אפשר לנסות. אם את מעשנת/ צורכת אלכוהול- להפסיק. פגישה עם רופא המשפחה אינה חושפת אותך לקרינה

מנהל פורום רפואת משפחה