חוסר תאבון

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

16/07/2013 | 17:16 | מאת: טלי

אני בת 29 בריאה באופן כללי בחודש האחרון אני חווה כמעט חוסר תאבון מוחלט , אם אני חשה תיאבון ואוכלת אני מתמלאת אחריי ביס אני מנסה לאכול בכל אופן כי אני יודעת שצריך אך איני מצליחה לאכול כמות סבירה ירדתי במשקל לא מרצון

16/07/2013 | 21:31 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

וכדאי להוסיף מידע עם "בשר"- מה קרה לפני חודש? מה השתנה בחייך? עבודה/ זוגיות/ תעסוקה/ מגורים/ מחלה/ אישפוז/ תרופות/ תזונה...

16/07/2013 | 21:47 | מאת: טלי

התחלתי עבודה חדשה אבל לפני שלושה חודשים מעבר לכך הכל אותו דבר, אני מכריחה את עצמי לאכול גם בשר אך ללא הצלחה מעבר לכמה ביסים

מנהל פורום רפואת משפחה