זרת

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

14/07/2013 | 22:10 | מאת: ענבל

שלום חטפית מכה פעמיים באותה זרת של הרגל לפני כשבוע מסל עיתונים כבד שהיה בבית לא קרה כלום לא הכחיל או משהו רק התנפח נורא אחרי 3 ימים ירדה נפיחו תאך כואב מאוד יש משהו פרט לקומפרס מי םשניתן לעשות? אילו היה שבר או נקע חלילה בטח לא יכולתי לזוז .. זה לא כך אבל זה כאב מציק כאב חד כזה שבא מידי פעם מה ממליץ ומה זה יתכן בברכה,

14/07/2013 | 22:40 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

מעבר לזה- סבלנות

14/07/2013 | 22:45 | מאת: אני

זה יעבור לבד? בוודא ישסילקתי אבל כואב כבר כמה ימים כאב חד יחלוף? מה לשים? לחבוש אולי?קומפרס מים?לא בריא?כן בריא לחבוש?

מנהל פורום רפואת משפחה