כליה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

13/07/2013 | 06:40 | מאת: ישראל טרבלסי

אני בן 62 סובל מל'ד גבוה ממחלת לב כלילית מהפרעות קצב פירפור פרוזדורים ביצעתי בדיקות דם הערכים מסומנים כחוגים מהנורמה urea-b 54 creatinine 1.28 egfr 57 באופן כרוני סובל מחוסר תרנבוסיטים כ100 הערך התחתון 150 בבדיקת שתן שבוצעה לפני כ3 חודשים היה 100חלבון

13/07/2013 | 06:51 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. לא הבנתי את חלקי השאלה, אתה מתאר את אביך וכותב "עשיתי בדיקה"- אז של מי הבדיקה? 2. ראה בקשתי לעיל לסיפור מלא וכלל התשובות. איני יודע לענות על חלקיקי בדיקה, גם אם לך נראה שמה שחשוב זה רק מה שחריג. 3. בכל ערך שאתה מביא כחריג, חשוב לדעת גם מה היה בבדיקות קודמות, כי ייתכן למשל שהקריאטנין 1.28, אבל יציב ככה במשך 3 שנים. 4. תארת עובדות, אבל לא שאלת כל שאלה. איני יכול לנחש.

13/07/2013 | 07:39 | מאת: ישראל טרבלסי

יכל להיות טעות בכתב התכוונתי שאני בן 60 הבדיקות חורגות מבדיקות קודמותהיות ואני סובל מל'ד גבוה ומבעיות לב האם זה נורא או אין מה לדאוג

מנהל פורום רפואת משפחה