תוצאות בדיקות EBV

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

11/07/2013 | 18:48 | מאת: דניאלה

שלום רב, אני כבר למעלה משבוע עם חום בן 38-39.5 המחלה התחילה עם דלקת גרון חמורה שהעלתה את החום מעל ל40.בהמשך החום ירד (לסביבות 38.0-39.5)ויש הרגשת תשישות גדולה מאוד הרופא שלח אותי לבדיקת וירוס EBV AB להלן התוצאות: VCA IGM-NEG VCA IGG- POS EBNA IGG NEG

11/07/2013 | 20:46 | מאת: ענת

הפתרון קיים תוך 4 ימים אין זכר למחלה וחבל על כל יום שאת לא יודעת שהפתרון קיים. כל מה שאת צריכה לעשות זה לחפש בגוגל את רמי מור - מחלת הנשיקה זה הפתרון המדהים והיחיד בעולם למחלת הנשיקה בהצלחה ענת

11/07/2013 | 23:33 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

.

מנהל פורום רפואת משפחה