תרבית מהאף

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

01/07/2013 | 22:59 | מאת: יפה

שלום רב, לפני כשנתיים עברתי כריתה דו"צ של השדיים בעקבות סרטן השד. בעוד שבועיים אני אורה לעבור שחזור מחודש לרחר שהשחזור הראשון לא צלח. הרופא ביקש שאבצע תרבית מהאף להלן דרישות הבדיקה ותוצאותיה: MRSA Screen Source 1 | | | | | ףא | | MRSA Screen Source 1 | | MRSA Screen Culture 1 | | | | | :אצמנו Staph. aureus-ל קדבנ | | Methycillin Sensitive | | Staph.aureus (MSSA) | | MRSA Screen Culture 1 אודה על תגובתכם המהירה, יפה

01/07/2013 | 23:05 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

אין MRSA שזה החיידק שפוחדים ממנו דברי עם הרופא המנתח אם את צריכה משחה אנטיביוטית לאף בטרם הניתוח

מנהל פורום רפואת משפחה