ויטמין D נמוך - האם לקחת תוסף?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

01/07/2013 | 15:02 | מאת: שולי

לאור תוצאות בדיקת ויטמין D: VITAMIN D 51.8 nmol/L האם עלי לקחת תוסף? מה המינון ולמשך כמה זמו? גיל - 41 מין - אישה בריאה לא לוקחת תרופות סיבת הבדיקה - לדעת מה מצבי לאור הפירסומים שיש חוסר בויטמין D

01/07/2013 | 16:53 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

הערך אכן נמוך מהנורמה לא לי לומר לך אם לקחת או לא מאחר ואיני מכירך ולא אוכל לעקוב אחריך אם לא היה בהרור לך שתיקחי תוסף אם חסר, למה עשית בדיקה בכלל? לא עושים בדיקה אם אין התוצאה תשנה את ההתנהלות בחישוב גס יש להוסיף 1000 יחידות ביום.

02/07/2013 | 17:23 | מאת: שולי

אתם מבקשים רקע וגם כשכותבים זה עדיין לא מספיק וזוכים לתשובות מעליבות. חבל, זו לא מטרת פורומים לעיניני בריאות. גם כך האנשים במצוקה או בספק כלשהי וממש לא צריכים את ההצלפות שלך. מי אמר לך שלא היה ברור לי שאקח. לא ציינתי את זה בשאלתי. ביקשתי תשובה עינינית האם ערך זה נחשב נמוך במידה שדורשת תוסף ואם כן וודאי שאקח. היה בהחלט אפשר לחסוך את הניתוח הפסיכולוגי שלך, זה לא פורום למדעי המחשבות. כנראה שלא אשלח שאלות לכאן שוב לאור התשובות המעליבות שלך.

מנהל פורום רפואת משפחה