לימפות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

30/06/2013 | 18:29 | מאת: מר

לפני שלוש חודשים היה לי צוואר תפוס וקצת כאב ואז גליתי לימפה נפוחה פניתי לרופא ועשה לי בדיקה דם יצאה תקינה וא.ז.ג עשה לי סינר לגרון יצא תקין ועשיתי צלום יצא בצלום יש לי שלוש לימפות בצוואר אכי גדולה היתה 24 ממ היא לא כואבת הרופא אמר זה יסתדר עם הזמן עשיתי בדיקה hiv יצא שלילי תקין ואני עדיין מושש בגוף ואני מרגיש גם יש לח בבית השחי ולמטה לידי אבר המין מרגיש שיש גם לא יודע איזי בדיקה לעשות ?? האם בדיקה hiv לא תקינה אפילו עשיתי פעמיים ויצא תקין למין שהיה לפני שנים ???תודה

01/07/2013 | 04:10 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

לחזור לרופא המטפל ולשאול אותו אם בדיקה כולל אאג ובדיקות דם תקינות אולי צריך לעשות ביופסיה ואולי פשוט לעזוב את זה ורק לעקוב

מנהל פורום רפואת משפחה