דחוף!באמת שאני אובדת עצות..

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

25/06/2013 | 22:10 | מאת: דגנית עמר

אז ככה..שבוע שעבר עשיתי בדיקת דם..שבה הכל היה תקין רק אנמיה מיקורציטית גילו לי(מקווה שאומרת נכון)ברמה קלה..מה שקורה עכשיו הוא-שכמה ימים אחר כך החלו לי כאבי בטן עוויתים עם קצת גזים ולפעמים בחילות,בערב שישי האחרון זה היה בלתי נסבל הלכתי לבדוק בדקו שתן ודם שוב והכל תקין,גם מבחינה גניקולוגית תקין.אני מרגישה עכשיו כמה ימים אחרונים משהו תקוע בגרון כמו ליחה למעלה כזה,שלא עובר גם אם אני שותה.אני מפחדת..מה זה?

25/06/2013 | 22:12 | מאת: דגנית

יש ליין שהיום מצאו לי דם בשתן (סמוי)לא שתיתי בבוקר ואני לפני מחזור ומיקורציטים 20+קצת גבוה עם מדד לחיידק.מה זה?דרכי השתן?חיידק ויראלי?מה??

25/06/2013 | 22:14 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

לא נשמע כמו משהו חריג. לא אוכל לדעת בשלט רחוק- צריך לראותך ולבדוק אותך מחדש איני יודע אפילו את גילך, שלא לדבר על רקע בריאותי,מחלות, עישון אלכוהול, השמנה, פעילות, תרופות וכד'

25/06/2013 | 22:18 | מאת: דגנית עמר

גילי-21,אני לא מעשנת לא שותה אלכוהול.בזמן האחרון עליתי המון במשקל משהו כמו 9 קילו בשנה,יש לי אנמיה קלה מחוסר ברזל,והבדיקות דם שלי הראו רק מדד מוגבר לחיידק,איחור במחזור,כאבי בטן עוויתים,והמשהו בגרון הזה שמלחיץ אותי-בדק אותי גניקולוג גם ושקלל בעיה גניקולוגית,היום היה רק עקבות של דם בשתן שהיא בדקה מה שלפני יומיים לא היה,ומיקורציטים גבוהים שמראים על חיידק.אבל אני לא מרגישה צריבה בשתן.מה עושים עוד דוקטור?אני מפחדת שזה חמור.(יש לי תאבון יש לציין)

25/06/2013 | 22:47 | מאת: דגנית עמר

25/06/2013 | 23:03 | מאת: אנונימי

היי, היום קצת לא מדויק להאמין למה שרופאים אומרים , לא בגלל שהם עושים את עבודתם בצורה לא ראויה אלא כי קשה לאבחן הרבה מהמחלות ולהבין לעומק את המצב. לפי מה שאת מתארת חסרים המון נתונים: את נוהגת לעשן הרבה? את נוהגת לשתות נס הרבה? מה את אוכלת במהלך היום ? מוצרי חלב עושים הרבה לחה... יכול להיות שאת סתם לחוצה ואת צריכה להירגע. מה שאני הייתי ממליץ זה (אני לא רופא אבל אני אוטודידקט שמבין ברופאה). 1. תחזרי על בדיקות דם לראות שהכול תקין. 2. תבצעי אולטרסאונד לרקמות רכות בצוואר. 3. במידה ואת מודאגתממש גשי לברר אחת ולתמיד ולהפיג את חששותיך יש בדיקה בה מכניסים מצלמה לגרון ורואים את הפעילות הפנימים לדעתי זה נקרא אולטרסאונד חודרני.. הייתי הולכת לעשות את זה בבה"ח פרטי משום שתורות ברגיל לוקחים יובלים. לכי תעשי ותשלמי על כך כסף ותפיגי את חששותיך על תתעסקי בבירוקרטיה היום המון אנשים עלולים שלא להיות מודעים לדברים שחלים בגופם.

25/06/2013 | 23:06 | מאת: אנונימי

היי, היום קצת לא מדויק להאמין למה שרופאים אומרים , לא בגלל שהם עושים את עבודתם בצורה לא ראויה אלא כי קשה לאבחן הרבה מהמחלות ולהבין לעומק את המצב. לפי מה שאת מתארת חסרים המון נתונים: את נוהגת לעשן הרבה? את נוהגת לשתות נס הרבה? מה את אוכלת במהלך היום ? מוצרי חלב עושים הרבה לחה... יכול להיות שאת סתם לחוצה ואת צריכה להירגע. מה שאני הייתי ממליץ זה (אני לא רופא אבל אני אוטודידקט שמבין ברופאה). 1. תחזרי על בדיקות דם לראות שהכול תקין. 2. תבצעי אולטרסאונד לרקמות רכות בצוואר. 3. במידה ואת מודאגתממש גשי לברר אחת ולתמיד ולהפיג את חששותיך יש בדיקה בה מכניסים מצלמה לגרון ורואים את הפעילות הפנימים לדעתי זה נקרא אולטרסאונד חודרני.. הייתי הולכת לעשות את זה בבה"ח פרטי משום שתורות ברגיל לוקחים יובלים. לכי תעשי ותשלמי על כך כסף ותפיגי את חששותיך על תתעסקי בבירוקרטיה היום המון אנשים עלולים שלא להיות מודעים לדברים שחלים בגופם.

26/06/2013 | 08:06 | מאת: דגנית

הרופא משפחה לא אמר משהו,ואני לא יודעת כבר למה להאמין ולאן זה מכוון.אני לא זובלת כל היום מכאבי בטן ותחושה של מהו תקוע למטה בגרוןאלא בא והולך.עשיתי 3בדיקות דם השבוע!!!

מנהל פורום רפואת משפחה