דלקת עיניים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

05/05/2013 | 19:08 | מאת: נטלי

שלום, בני בן חצי שנה ואתמול בערב התחיל להיות באי שקט עם בכי שלא ברורה הסיבה. בבוקר כשהוא התעורר ראיתי שיש לו בעין שמאל הפרשה לבנה כזאת. הלכתי איתו לרופא והוא אמר שזה כנראה בגלל המזג אויר ובגלל שהוא משתעל ומצונן קצת. הצינון והשיעול נמשכים כבר שבוע וחצי והרופא אמר שזה בגלל המזג אויר. במהלך היום גם העין השניה כבר מפרישה נוזל צהוב ושתי העיניים נהיו ממש אדומות. מה לעשות?

05/05/2013 | 21:08 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

היום לנקות עם צמר גפן רטוב מחר לחזור למרפאה לבקש טיפול לעיניים, גם אם מנוזל.

06/05/2013 | 08:31 | מאת: נטלי

תודה על התשובה. הלכתי לרופאה והיא נתנה טיפות עיניים פנימיקסין 3 פעמים ביום למשך 5 ימים. שמתי לו אתמול בערב והיום בבוקר וממש יש שיפור. האם להמשיך עם הטיפות 5 ימים או שאפשר להפסיק? ומה ניתן לעשות נגד שיעול כבד שמעיר אותו באמצע הלילה? הרופאה אמרה שהריאות נקיות וכנראה זה בגלל המזג אויר. למרות זאת איך ניתן להקל עליו?

06/05/2013 | 23:43 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

להמשיך עוד יומיים לתופף עליו, שינה מוגבהת, אדים, לצאת החוצה, להפסיק עישון של ההורים אם מעשנים, טיפות מי מלח לאף....

מנהל פורום רפואת משפחה