אינהלציה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

01/05/2000 | 06:16 | מאת: אורית פרידמן

מחפשת חומר על אינהלציה צורת מתן תרופות ששמים דרך הפעלת מכונה. וכו

03/05/2000 | 08:30 | מאת: צוות האתר
שלום אורית, אינהלציה זוהי שיטת טיפול הניתנת במצבים בהם ישנן בעיות בדרכי הנשימה העליונות או בריאות. ישנן תרופות רבות בהן ניתן להשתמש באינהלציה. לא הצלחתי למצא מידע שעוסק באינהלציות בפרט. אנא פני לאתרים הנמצאים בקטגוריה של אסתמה במדריך הקישורים שלנו ונסי למצא שם את התשובה לשאלתך. http://www.doctors.co.il/nav/info/asthma/ במידה ותרצי חומר על תרופה ספציפית שמשתמשים במכשיר האינהלציה אנא פני אלינו שוב. בהצלחה, אפרת.

מנהל פורום רפואת משפחה