שינויים ניוונים מחלת פאגט

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

21/11/2012 | 11:17 | מאת: בוקי

אובחנתי במיפוי עצם בגב תחתון אזור האגן צד שמאל בשינווים ניוונים בעצם כתבו שיתכן פאגט ויש להמשיך מעקב. לאיזה רופא מקצועי אני צריך לפנות? מה הטיפול למצב כזה אפשר לגרום לעצם שלא תמשיך להתעוות לעצור את התהליך ? האבחנה היא מלפני שנה והכאבים באזור התחזקו וגם מגבילים אותי יותר אציין שגם אובחנתי בשינויים ניוונים בעצם הסקפולה השמאלית ושבמעקב צפיפות עצם גבולית

21/11/2012 | 12:31 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

כתוב בגוגל "מחלת פאג'ט של העצם" ויקיפדיה. גש לרופא המשפחה. יש אספקטים של אורטופדיה, אנדוקרינולוגיה וראומטולוגיה ותצטרך עזרה בניווט ביןהיועצים

מנהל פורום רפואת משפחה