רמת ליפאז גבוהה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

24/10/2012 | 20:44 | מאת: טלי

שלום, אינני מבינה בענף הרפואה על בוריו ולכן אני פונה אליכם. אך אבי ביצע בדיקות לפני כשבוע ונאמר לו שרמת הליפאז שלו גבוהה. לפני כשנה ביצע בדיקות בהן נאמר לו את אותו הדבר אך אחרי מספר חודשים חזר ועבר בדיקת אולטרסאונד ורמת הליפז שלו ירדה ועקב כך הרופא שחרר אותו בברכה. כאשר הרופא אמר לו בפעם האחרונה שרמת הליפאז שלו עלתה שוב,התעורררה השערה שיש בעיה כלשהי עם הלבלב. בתור בת דואגת חפשתי מעט באינטרנט ועלו מספר אופציות אשר חלקן מטרידות את מנוחתי עד כדי שינה לא רציפה בלילה. לפני יומיים ביצע אבא שלי בדיקת CT לפי בקשתו ע"מ לאבחן את הבעיה. טרם נתקבלו תוצאות אשמח לקבל חוות דעת מקצועית ע"מ שאוכל לקבל קצת רקע והשערות. תודה רבה,

24/10/2012 | 23:51 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

איך אוכל לתת לך חוות דעת מקצועית בלי שום נתונים על אביך???? גיל? מצב בריאות? מחלות? תרופות? תלונות? למה הגיע לבירור? מה היה בבדיקה גופנית? מה היו בדיקות העזר שעבר? רופאים יועצים?

מנהל פורום רפואת משפחה