מכה בברך\:

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

15/10/2012 | 20:32 | מאת: דקלה

הי שמי דקלה ואני בת 24 אני בריאה בדרך כלל ללא מחלות או תרופות מלבד חוסר בחומצה פולית וויטמין D היום, במהלך סידור המקלט, קיבלתי מכה חזקה בברך כאשר התנגשתי בידית הברזל של המקלט.. המקום אדום וכואב נורא כשאני נוגעת. מה הסיכוי שמדובר בשבר? מה אתה ממליץ ולעשות? ו...מה הסבירות שבעקבות מכה כזאת יהיה תסחיף שומני? וכן, אני היפוכונדרית רצינית, מטופלת כמובן.. תודה רבה

15/10/2012 | 20:52 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

1. אם צעירה ובריאה סבירות מאוד נמוכה. 2. אם צעירה ובריאה סבירות עוד יותר נמוכה. 3. כנראה שהטיפול לא ממש יעיל....

15/10/2012 | 20:56 | מאת: דקלה

החוסר בויטמין D לא מוציא אותי מקטגוריה של "בריאה"? ואני מנסה כרגע כמה שיטות - ביניהן קוגנטיבי-התנהגותי האירוני ביותר הוא שאני סטודנטית שנה אחרונה לפסיכולוגיה קלינית..:)

מנהל פורום רפואת משפחה