כאב בטן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

06/05/2012 | 18:38 | מאת: ויקי

כבר בערך יומיים שאני סובלת מכאבים בבטן העליונה,. הכאב הוא בלתי נסבל ורק כשאני יושבת אני מרגישה סוג של הקלה. בנוסף בחודשיים האחרונים אני די סובלת משילשולים ומצואה שחורה. כרגע אני שוהה בחו"ל. השאלה שלי היא מה יכול לגרום לתסמינים האלה? האם זה יכול להיות קשור לטיפול שאני לוקחת להיפטיטיס c? והאם זה יכול להיות קשור להפרעות אכילה שהיו לי בזמנו? תודה מראש

06/05/2012 | 22:12 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

אם את בארץ או אם את בחו"ל- צואה שחורה פירושה דימום במערכת העיכול העליונה ומקומך במיון, במיוחד אם יש לך גם כאב בטן עז אלא אם יש הסבר אחר- כמו טיפול בברזל למשל. אני מצפה ממי שסובל כאב בלתי נסבל, להגיע לרופא לבדיקה. אם את בעולם השלישי רחוקה ממרכז רפואי מניח את הדעת- תתחילי להתנייד לכיוון אחד כזה.

מנהל פורום רפואת משפחה