מה מינון הורמוקס הנכון לטיפול בתולעים?

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

19/07/2011 | 20:43 | מאת: עליזה

אחרי יום של גרד, ראיתי תולעים לבנות בצואה. כאלה דקות שמתכדרות כמו אורז. כפי הנראה נדבקתי מחתולים רבים שמטפלת בהם. הרופא אמר לקחת כדור ורמוקס 100 מג פעם ביום 3 ימים רצופים. לעשות הפסקה 10 ימים ואז לקחת עוד סט של 3. לעומת זאת אני רואה בעלון של התרופה אפשרויות אחרות, שבינהן מוזכר לקחת 2 ביום למשך 3 ימים (או במכה אחת או בבוקר ובערב), וכאן לא מוזכרת חזרה, או לקחת כדור אחד פעם אחת והשני אחרי 2-4 שבועות. כאן כתוב גם לטפל בבני הבית. אז איך אני צריכה לקחת את זה? בתודה.

19/07/2011 | 21:01 | מאת: ד"ר אהוד הר-שמש

כמו הרבה טיפולים, יש מספר אפשרויות טיפול, וזה לא נכון או לא נכון אני למשל נותן כדור אחד ואחרי 10 ימים כדור שני חשוב טיפול לכל המשפחה

19/07/2011 | 21:50 | מאת: עליזה

הכדור הזה של 100 מג? ועוד שאלה - האם יתכן ועניין של גזים עם ריח, והדגש על עניין הריח, שהתחיל בחודשיים האחרונים - קשור לתולעים? תודה

מנהל פורום רפואת משפחה