שאלה
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
מה הסיכויים להריון אם שכחתי לקחת שתי גלולות בחפיסה אחת, יש גם לציין שבחודש זה לאחר שקיימתי יחסי מין ( פעם אחת) לקחתי פוסטינור בפחות מ24 שעות??
אין לי תשובה מתמטית בגדול הסיכוי נמוך היות ואת לוקחת גלולות באופן קבוע ולקחת פוסטינור אחרי אבל צריך תא זרע אחד תקין במקום הלא נכון (מבחינתך) על מנת לעשות זאת. מקווה שתחושת הבהלה עכשיו תדרבן אותך לנקוט באמצעים למניעת שיכחה. יש עכשיו שרות תזכורת ב-SMS, ראי פרסומת מעל פורום זה.
הי, יעילות פוסטינור תלויה בזמן נטילת התכשיר מזמן קיום המגע המיני. ככל שנטילת פוסטינור תהיה סמוכה לקיום המגע המיני יעילות התכשיר גדולה יותר , אך עדיין לא 100%. יעילות פוסטינור בטווח של 24 שעות מזמן קיום המגע המיני הינה 95%. למידע נוסף אנא פני לאתר פוסטינור. בברכה, שירות הלקוחות של תרימה.