סוכרת ולחץ דם טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

10/03/2011 | 12:20 | מאת: מושיק

אני גבר סוכרתי בן 62. סובל מיתר לחץ דם. לאחרונה התגלה אצלי חלבון בשתן ברמה של 1 גר'. בעבר טופלתי בחוסמי אנגיוטנסין ומעכבי ACE אך ללא הועיל או שיפור. התייאשתי כבר ועייפתי מכל הטיפולים וכשפניתי לרופא שימצא לי פיתרון הוא המליץ לי על ראסילז. מכיוון שעוד לא שמעתי עליה אודה לכם אם תחוו דעתכם לפני שאני מתחיל טיפול, האם היא חדשה? יעילה? תודה לכם

10/03/2011 | 17:16 | מאת: ד"ר שי מזור

חוסמי אנגיוטנין = מעכבי ACE לא יודע כמה זה 1 גרם מה היתה התשובה של הבדיקה של חלבון בשתן,,תעתיק אותה לכאן ראסילז היאתרופא שמעכבת את אנזים הרנין והיא ניתנת כיום בסל לאבחנה של חלבון בשתן היות והיא חדשה צריך עוד נסיון איתה תולים בה הרבה תקוות ואגב,,סכרת ולחץ דם הולכים ביחד ברוב המקרים אני חש שאתה קצת מיואש אבל אין הרבה פרטים עלייך ולכן אני לא יכול להתיחס מעבר לכך

מנהל פורום רפואת משפחה