טריגליצרידים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

20/04/2000 | 21:45 | מאת: לאה

שלום רב בתגובה למענך הנ"ל האבחנה שנכתבה לי היינה PERIPHERAL VASCULA DISEAS PVD האם הבעיה הזו בעינים קשורה לגיל או לטריגליצרידים

21/04/2000 | 10:44 | מאת: צוות האתר
שלום לאה, כפי שעניתי לשאלתך הקודמת המחלה הקרויה Peripheral Vascular Disease הינה מחלה הקשורה בגורמים רבים וקשה לדעת בבירור מה גורם למחלה באופן ישיר, גורמים הסיכון למחלה אכן כוללים גיל, ורמה של טריגליצרידים וגורמים נוספים כגון סכרת, כולסטרול, השמנה ועוד. על כן קשה מאוד לענות על שאלתך בתשובה חד משמעית, אך הני מניחה כי שני הגורמים שציינת קשורים להתפתחות המחלה. אפרת.

מנהל פורום רפואת משפחה