בריחת שתן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

23/10/2010 | 07:42 | מאת: גליה

שלום לרופא אני אישה בת 50 בזמן האחרון אני הולכת לשירותים . מנגבת ובזה חשבתי שהסתיים מתן השתן ואז בורח לי כמות של שתן יש לי רופא פנימי ורופא נשים מאוד נחמדים הבעיה שלי שאני מה זה מתביישת לספר להם אני יודעת שזה לא בסדר מצדי והחלטתי מחר ללכת לרופא השאלה אולי זה שייך לאורולוג? תודה נ.ב האם יש טיפול לבעיה

23/10/2010 | 08:19 | מאת: ד"ר שי מזור

בריחת שתן אצל נשים יכולה להיגרם מצניחת שלפוחית/רחם מי שמטפל בנושא זה אורולוג/רופא נשים הטפול יכול להיות בפיזיותרפיה של שרירי האגן או בטפול ניתוחי קצר של משיכת השלפוחית כלפי מעלה זה ממש לא נעים אז אם את רוצה לטפל בזה אז לכל הרוחות הבישנות ויאללה לרופא נשים שלך

23/10/2010 | 15:20 | מאת: גליה

אתה רופא מקסים אני הסתכלתי במקרה על התשובות שאתה עונה יישר כוח בריאות

מנהל פורום רפואת משפחה