וירוס
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום ד"ר לפני כעשרה ימים כתבתי לך על הוירוס של בעלי שזה למעלה מארבעה שבועות עם חום ושאלתי אם יכול להיות דלקת ריאות ואת ענית שלא . היום השבוע החמישי עשה צילום ריאות ויצא נקי ז"א שאין דלקת ריאות עשה את כל הבדיקות שהצעת הכל יצא תקין אבל דוקטור עדין יש לו חום מה את מציעה לעשות? הרופא משפחה אומר שזה וירוס אבל יתכן וירוס של חמישה שבועות ולמה יש עדין חום אמנם נמוך אחרי שלשה סוגי אנטביוקה אודה לך מאד על עזרתך .
אני מנדבת לך מידע מוירוס לא ניתן להחלים ברפואה קונבציונלית זה כבר למדתי ממחלת הנשיקה שגורמת לחום מתיש. יש טיפול מדהים בהרכב שצמחי שפתח מטפל זה הדבר היחיד בעום שמנטרל וירוסים רק חבל שהוא נרכש באופן פרטי. צרפתי לך את האתר שלו . WWW.RAMIMOR.CO.IL
מחלה ויראלית יכולה להמשך גם מספר שבועות לפעמים. זה שאין תגובה לאנטיביוטיקה עוד יותר מחזק את ההשערה שמדובר במחלה ויראלית.