פיענוח ממצאי בדיקות

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

30/03/2008 | 13:22 | מאת: מרים

בעלי בן 60 בבדיקות שתן יצא ממצא של 335 ב - ERYTHROCYTES - U STRIP NITRITE U STRIP - POS ב - HCT - 40% מה עלי להבין מתוצאות אלה. יתר התוצאות בגדר הנורמה. תודה מרים

30/03/2008 | 18:50 | מאת: ד"ר שי מזור

אין דבר כזה 335 =תבדקי שנית ניטרטים חיוביים מרמזים על מציאות דלקת מא.קולי=זאת אומרת יש דלקת בשתן אנחנו מזה אוהבים ערכים בודדים ככה בשטח מתי כבר תבינו שלערכים בודדים אין שום חשיבות מאד קשה להתמודד עם ערכים בודדים

30/03/2008 | 23:07 | מאת: מרים

-------------------------------------------------------------------------------- From: מרים [mailto:[email protected]] Sent: Sunday, March 30, 2008 9:11 PM To: 'Doctors.co.il Forums' Subject: RE: התקבלה תגובה לדיון בו השתתפת באתר דוקטורס שלום לך דר' שי מזור, אני מאד מאוכזבת מסגנון הכתיבה שלך וההתייחסות הלא נעימה,מזה לא אהבתי את תשובתך אפשר לכתוב הכול בצורה אחרת ונעימה יותר. יש בידי שלושה עמודים מלאים עם תוצאות בדיקות האם ברצונך שאעתיק לך את כולם? האם זה הגיוני אם יתר התשובות נמצאו בנורמה? אם בכל זאת אתה רוצה להיות נחמד ולעזור לי ציין בבקשה אילו תוצאות חשובות על מנת להתייחס כראוי אני לא יודעת. אריטרוציטים – 35 ניטרטים – חיובי HCT- 40.3 PH-5.5 גלוקוז – נורמל בילירובין שלילי קטונס – שלילי אורובילינוגן – נורמלי לויקוציטים שלילי. מה אתה רוצה עוד? תודה מרים -------------------------------------------------------------------------------- From: Doctors.co.il Forums [mailto:[email protected]] Sent: Sunday, March 30, 2008 9:50 PM Subject: התקבלה תגובה לדיון בו השתתפת באתר דוקטורס רפואת משפחה התקבלה תגובה חדשה להודעתך בפורום באתר דוקטורס, אתר הבריאות לקהל הרחב. להלן התגובה: RE: פיענוח ממצאי בדיקות מחבר: ד"ר שי מזור תאריך: 30.3.2008 שעה: 18:50 אין דבר כזה 335 =תבדקי שנית ניטרטים חיוביים מרמזים על מציאות דלקת מא.קולי=זאת אומרת יש דלקת בשתן אנחנו מזה אוהבים ערכים בודדים ככה בשטח מתי כבר תבינו שלערכים בודדים אין שום חשיבות מאד קשה להתמודד עם ערכים בודדים שליחת תגובה להודעה הצג את ההודעה באתר לתחילת הדיון בפורום הצג דיונים אחרונים עמוד השער ארכיון האתר צרו עמנו קשר Powered by COMRAX 1999-2008© קומרקס® בע"מ. כל הזכויות שמורות. ©1999-2008 COMRAX® Ltd. All rights reserved.

30/03/2008 | 23:12 | מאת: מרים

שלום לך דר' שי מזור, אני מאד מאוכזבת מסגנון הכתיבה שלך וההתייחסות הלא נעימה, מזה לא אהבתי את התגובה אפשר לכתוב הכול בצורה אחרת ונעימה יותר. יש בידי שלושה עמודים מלאים עם תוצאות בדיקות האם ברצונך שאעתיק לך את כולם? האם זה הגיוני אם יתר התשובות נמצאו בנורמה? אם בכל זאת אתה רוצה להיות נחמד ולעזור לי ציין בבקשה אילו תוצאות חשובות על מנת להתייחס כראוי אני לא יודעת. אריטרוציטים – 35 ניטרטים – חיובי HCT- 40.3 PH-5.5 גלוקוז – נורמל בילירובין שלילי קטונס – שלילי אורובילינוגן – נורמלי לויקוציטים שלילי. מה אתה רוצה עוד? תודה

מנהל פורום רפואת משפחה