שתן בצבע צהוב זוהר לאחר לקיחת מולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

15/01/2007 | 23:20 | מאת: שרית

רציתי לשאול מדוע השתן הופך לצבע צהוב זוהר לאחר נטילת מולטי ויטמין? אלו תהליכים קורים שם? והאם זה סימן לכך שעלי להפסיק את השמוש בו (השתמשתי רק פעם אחת)? תודה רבה!!

17/01/2007 | 09:24 | מאת: ד"ר יעל הס

זה קשור לחומרי צבע וטעם שיש במולטיויטמין. זה לא סימן למשהו רע אלא לכך שהגוף שלך מפריש בצורה נורמלית חומרי פסולת או עודפים. אין סיבה להפסיק עקב כך שימוש במולטיויטמין, אם יש צורך במולטיויטמין.

09/02/2013 | 19:43 | מאת: דימה

גם אצלי בדיוק אותה התופעה - צבע צהוב זוהר של השתן אחרי נטילת מולטי-ויטמין, מבלי סממנים אחרים כלשהם לבעיות.

24/06/2014 | 00:22 | מאת: שלומית

מנהל פורום רפואת משפחה