חשד לפטרייה בפה- לד"ר הס

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

06/04/2005 | 22:04 | מאת: לאה

שלום ד"ר שאלתי אותך לפני יומיים ויש לי שאלה נוספת: תזכורת: אני בת 72 בריאה בדר"כ בחודשיים האחרונים יש לי צרבת ושורף לי בפה ובושט אני נוטלת כדורי לוסק פעמיים ביום ,והתייעצתי עם גסטרואנטרולוג עשו לי בדיקת גסטרוסקופיה ולא מצאו דבר יש חשד שיש לי פטריה בפה אילו תופעות גורמת הפטרייה בפה ואיזה כדורים את ממליצה לי לקחת תודה רבה

07/04/2005 | 13:41 | מאת: ד"ר יעל הס

פטריה בפה גורמת להרגשת אי נוחות, צריבה או טעם לא שגרתי. הטיפול הוא בכדורי מציצה שפועלים מקומית כמו פונגילין, דקטרין או ניסטטין.

מנהל פורום רפואת משפחה