סטרידו ומכשיר אינהלציה

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

04/12/2002 | 10:00 | מאת: שירלי

שלום רב, לבן שלי אובחן סטרידו ואני מעוניינת לקנות לו מכשיר אינהלציה ביתי. האם יש סוג הידוע לך כמומלץ במיוחד (לחץ אדים גבוה ופעולה שקטה)? חוץ מזה שמעתי שבסטרידו רצוי שהילד בעת התקפת השיעול ינשום אויר קר. יש אימהות שאפילו אומרות לשים אותו מול פריזר פתוח. האם יש בכך אמת? בתודה מראש, שירלי.

05/12/2002 | 09:00 | מאת: ד"ר יעל הס

בעיקרון אויר קר יותר עוזר לסטרידור מאויר חם, אבל שניהם די יעילים. כדאי אולי להתייעץ עם רופא הילדים. אני ממש לא יודעת לגבי לחץ האדים, אבל זה צריך להיות נעים לילד ולא מאיים (פעולה שקטה נשמע לי טוב).

מנהל פורום רפואת משפחה