כאבים בפרק יד
דיון מתוך פורום אורתופדיה - כירורגיה של היד
מיזה כ-3 חודשים יש לי כאב נקודתי בקצה פרק כף יד שמאל. כשאני מכופפת את שתי כפות ידי בכדי שרציתי לעשות השוואה, מצאתי שהיד הכואבת (יד שמאל) המפרק מעט נפוך כעין גודל של כדור פינפוק. כואב לי מאד בזמן שאני סוחטת סחבה או בתנועה סיבובית או שמקופפת חזק כלפי מעלה האיזור רגיש וכואב שמקרין לכל הזרוע. לציין: שאני מרבה להקליד, אך מדוע זה רק נקודתי ולא בכל המיפרק ולא כואב גם ביד השנייה? חוץ מאשר שאני מטופלת באלטרוקצין בגלל תת פעילות והשימוטו-אני בריאה. מה לעשות ומימה זה בא? תודה רבה - שרית.
כידוע לך, תת פעילות של בלוטת התריס משפיעה על רקמות החיבור של הגוף. לעניין הנפיחות המכאיבה בשורש כף היד, קשה להעריך מבלי לבדוק. עצתי לך לפנות לרופא מומחה בכירורגית יד באיזור מגריך לבדיקה ואיבחון. בברכה, ד"ר יעקב פעילן
שרית קודם כל תלמדי עברית אח"כ תציקי לרופאים בפורומים. לכי לסחוט סמרטוטים, אנאלפבטית...
יובל, אתה חוצפן גדול. מי אתה בכלל ובאיזה רשות ענית במקום הרופא. באיזה זכות יש לך לענות ולתקן אנשים שטועים בכתיב. קודם, אני פונה למומחה כף יד בשאלה כמו לכל אחד יש זכות לשאול ואף אחד ששואל הוא לא מציק ואין לו כוונה חלילה להציק, מי שמציק זה אתה, ואתה חצוף גדול ואני מאחלת לך את הכאבים שיש לי וכל סוגי הכאבים שיש לכל האנשים שפנו בפורום זה שיהיה לך את כל זה.., לא אוהבת לקלל ולנבל את הפה, אך לאחד כמוך מגיע. ותעוף מהפורום יא אפס, אני יכולה להיות סבתא שלך. אתה בטח איזה ארס ומשועמם לכן ענית כך ובכלל אין לך זכות לענות חוץ מלרופא.- שרית.אגב, עובדה, לאחר שכתבתי והתייעצתי עם הרופא, פניתי לרופא עצמאי, מומחה לכף יד, והוא אמר לי שאני לא רחוקה מניתוח בכף יד, אז האם אני מציקה לרופא????. שיהיה לך את הכאבים שיש לי. אמן!!!!!