האם הגלולות מסרטנות?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

01/08/2005 | 21:10 | מאת: iii

היה עכשיו בערוץ 2 שהודיעו כי הגלולות למניעת הריון מסרטנות. כמה המידע הזה אמין? ידוע שיש דעות מאוד חלוקות בנושא, כאשר יש התומכים בגלולות כי אומרים שזה אפלו מונע סוגי סרטן מסוימים. אני לוקחת גלולות יסמין, יש לי ילדה, אני לא מעוניינת יותר להכנס להריון ואת הגלולות אני לוקחת מטעמי נוחות - בלי הגלולות אני פשוט אשתגע מכאבים כל חודש שלא לדבר על העצבנות והתקפי השוקולד של הלפני, ועל החצ'קונים שהם הסיבה העקרית לגלולות . אני לוקחת גלולות - פרט להריון - 16 שנה רצוף (עם הפסקות השבוע כל 21 יום). אשמח לשמוע חוות דעת רפואית בנושא הגלולות וכמו כן הפניה לחומר נוסף לקריאה בנושא זה. תודה.

01/08/2005 | 21:42 | מאת: סופי

אני יודעת שאת רוצה תשובה מהרופא. אך תחשבי בהיגיון את אומרת שלקחת את התרופה 16 שנה את חושבת שאם תפסיקי עכשיו זה יציל אותך מסרטן כל דבר בחיינו מסרטן גם אומרים שאנטנות סלולריות מסרטנות ועוד יציבו המונים כאלה בקרוב בערים בכפרים ואיפה לא?המיקרוגל מסרטן חוצמזה הרופא כאן לא יענה לך במהרה כבר כמה חודשים אני נכנסת לפורום ולוקח לרופים לפחות שבועיים לענות אז תפנמי לרופא נשים ישירות