תענה לי בבקשה.. כאבים בפתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

30/07/2005 | 21:19 | מאת: אילת

שלום רב, אני רואה שההודעה שלי כבר לא רשומה באתר הרי לפני 4 ימים רשמתי את הודעתי ולא קיבלתי את תגובת הדוקטור... אז בבקשה ענה לי לזאת.. אני סובלת מכאבים וצריבות בפתח הנרתיק בזמן יחסי מין. הרופאה אמרה לי שזה פצע מקומי והביאה לי משחות ושמנים ומה לא?! אני לא יודעת מה לעשות כבר.. זה מתסכל אותי ואת בן זוגי ומייאש! איך יכול להיות שלבעיה כזו חסרת משמעות אין טיפול מיידי? או בכלל טיפול נורמלי ובטוח!!! בבשקה תעזור לי אני ממש מיואשת... בתודה אילת

31/07/2005 | 00:02 | מאת: פזית

תכנסי לפורום "טיפול מיני ומיניות" בתפוז. www.tapuz.co.il חעזרו לך שם יותר מהר.