דימום בין וסתי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

29/07/2005 | 20:10 | מאת: לילי

שלום, אני בחורה בת 25, לא לוקחת גלולות, עם בעיות על רקע הורמונלי. החודש קרתה לי תופעה מוזרה-דימום בין וסתי שבוע אחר שבוע (הדימום היה חלש ונמשך יומיים). בעבר הרחוק, כשהייתי נוטלת גלולות זה היה קורה. אין שום סיכוי להריון, אני לא סובלת משום כאבים, הפרשות וכו'.. האם יש סיבה לדאגה או שזה דבר שבשגרה? תודה.

29/07/2005 | 22:36 | מאת: סופי

לוקח המון זמן עד שעונים פה גם לי קרה אותו דבר לפני כשנה וזה נמשך ככה חמש חודשים גןם אני לא לוקחת גלולות ובתתולה. הרופא נשים נתן לי לקחת תרופות להסדרת מחזור ובכלל לפני שהספקתי לקחת אותם זה הסתדר מעצמו מקווה שהסרתי דאגה מליבך ביי