הפלות חוזרות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

29/07/2005 | 17:48 | מאת: רחל

שלום,שמי רחל אני בת 34 עברתי 4 הפלות ו 3 לידות,ההפלות לא היו ברצף,ז"א עברתי הפלה אח"כ לידה אח"כ הפלה וכן הלאה.. הרופא ממליץ על צילום רחם "היסטרוסקופיה". אני קצת חוששת מבדיקה זו מכיוון שאני לא יודעת האם היא כואבת,מסובכת או יכולה לגרום לנזק כלשהוא, אשמח לתשובתך הכנה מה היא בדיוק בדיקה זו??

31/07/2005 | 00:25 | מאת: מלי

גם לי היו 2 הפלות טופלתי אצל מטפל ברפואה סינית מרמת השרון קוראים לו דורון לירן והיום יש לנו ילדה מדהימה. אני ממליצה לך לחכות עם הבדיקה היא לא עזרה לי לפחות להבין מה הבעיה. חיזקי ואמצי