cmv

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

29/07/2005 | 12:06 | מאת: roytali

שלום, אני בשבוע שני או שלישי להריון. יש לי CMV IGM +IGG חיובי, ערכים של 141 ו 32.2. למי לפנות? רופא נשים? רופא מחלות זיהומיות? מה הסיכוי שאני אאלץ להפיל? מה הסיכוי שהכל יהיה בסדר? מחפשת עזרה. תודה

29/07/2005 | 14:08 | מאת: תגובה

שלום! ראשית, תחזרי עם הבדיקות לרופא שהפנה אותך לעשותן. הוא זה שיסביר לך את התוצאות. אם באתר כאן, תפני לפורום הריון ולידה, ו/או לפורום מחלות זיהומיות. רצוי מאד, שתרשמי בצורה ברורה יותר את תוצאות הבדיקות שלך. בהצלחה!