לא קיבלתי מחזור במשך 53 ימים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

28/07/2005 | 23:48 | מאת: בת 15.5

המחזור שלי בד"כ עדיין לא סדיר אבל יש לו הפרש של שבוע בנוסף 3 ימים פחות תאריכים קרובים ליום שהייתי אמורה לקבל.. אבל כבר 53 ימים לא קיבלתי מחזור נסיתי לרוץ כי זה ממריץ את הדם או משהו כזה.. ולא קיבלתי יש כדורים שאני צריכה לקחת אולי? או לעשות בדיקות דם או משהו? זה אפפעם לא קרה לי שלא קיבלתי כל כך הרבה זמן! -תדה-

29/07/2005 | 22:46 | מאת: סופי

זה נורמלי זה אמור להסתדר עד גיל 18 אם עדיין יש בעיות מגיל 18 ואילך צריך ללכת לרופא. והכי טוב תלכי לרופא נשים תתיעצי איתו זה יקרה הרבה יותר מהר משיענו לך פה מילה שלי!!!

31/07/2005 | 01:42 | מאת: בת 15.5

זה נורמלי לא לקבל 53 ימים??? זה אפפעם לא קרה ליי.. אני אקבל בהמשך כפול? כאילו אם אני אקבל חודש הבא..אז זה יהיה לי יותר משבוע או משהו?? -תודה-