האם מחזור חודשי הוא בריא או לא? ומדוע?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

28/07/2005 | 14:10 | מאת: לילך

תמיד אומרים שמחזור חודשי הוא בריא מפני שהוא מנקה את הגוף מרעלים וכו.. האם זה נכון? אם כן למה עוד מועיל לגוף?

29/07/2005 | 22:43 | מאת: סופי

מה זה משנה למה הוא מועיל מה שבטוח כל עוד את אישה את הולכת לקבל מחזור עד גיל המעבר. אה שמעתי שכל עוד אישה מקבלת ווסת יש לה פחות סיכויים ללקות בהתקף לב מאשר הגבר וכאשר המחזור שלה נגמר אותו סיכויים כמו לגבר אז כנראה המחזור טוב ללב(קראתי על זה פעם בלאשה והכותב היה ד"ר מקווה שהרופא יענה במהרה למרות שלוקח כ10 ימים עד שעונים פה..

01/08/2005 | 10:02 | מאת: לילך

.