איחור במחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

27/07/2005 | 09:02 | מאת: אור

שלום יש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי. החודש המחזור שלי מאחר בכמעט 3 שבועות. יש לציין שהמחזור היה לי מאוד מאוד סדיר עד כה. החודש היה לי חודש מאוד לחוץ. (בשנה וחצי האחרונות נטלתי גלולות מליאן ולפני 3 חודשים הפסקתי) דרך אגב עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי. איך אתה מסביר את התופעה? האם יכול להיות שאני בהריון? אני מאוד מוטרדת !!! תודה

28/07/2005 | 05:06 | מאת: פיצה

היי אני לא רופאה וגם לא קרוב לזה, אני עונה לך מהידע האישי שלי וכמובן תשובה של רופא תהיה יותר מדוייקת. לדעתי אם יש לך מחזור סדיר , ועכשיו איחור של שלושה שבועות כדאי לך ללכת להיבדק . ערכות הריון הן מאד מדוייקות אבל יש מקרים יוצאי דופן שהן לא מזהות הריון כמו למשל הריון מחוץ לרחם.. תלכי לרופא שיעשה לך אולטראסאונד ( לא בדיקת דם ) וישלול או יאשר הריון בצורה מוחלטת בהצלחה !!