צריבה בנרתיק בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

26/07/2005 | 18:57 | מאת: עדי

שלום, בחודש האחרון, בכל פעם שאני מקיימת יחסי מין עם החבר, זמן קצר לאחר מכן יש לי צריבה עזה בנרתיק, הכאב בלתי נסבל שאנחנו לאלצים להפסיק באמצע. הכאב נמשך יום-יומיים לאחר מכן ונפסק. חשבתי שאולי הבעיה הינה רגישות לקונדום, למרות שתקופה ארוכה השתמשו באותם אמצעי מניעה, והכאב הוא רק בתקופה האחרונה. לאחר החלפה של מספר חברות קונדומים, הבעיה נמשכת. מה לא בסדר אצלי?

27/07/2005 | 09:43 | מאת: לעדי

הי עדי דבר ראשון תפני לרופא נשים לבדוק אם זה פטרייה או דלקת אם פסלת את שתי האפשרויות ישנה אפשרות שזה וסטבוליטיס (מאוד מקווה בשבילך שזה לא) בכל אופן צירפתי לינק לאתר של וסטבוליטיס יש בו גם פורום http://www.vulvodynia.org.il/forum.htm מקווה שעזרתי לך קצת יום טוב