הצילו!!! הסתבכתי!!!צריכה את עזרתכם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

26/07/2005 | 15:08 | מאת: גליה

ברוב טפשותי הסתבכתי לגמרי, בימים אלה הייתי צריכה להתחיל לסדר את המחזור לחתונתי. ומה שקרה שלפני חודש לא התחלתי גלולות בזמן לאחר סיום המחזור, חיכיתי את כל החודש בשביל המחזור הבא. והנה סוף סוף הגיע המחזור המיוחל ומה עשיתי? חישבתי את היום הראשון לגלולות שבוע מיום קבלת המחזור כך ששוב פיספסתי את היום!!! עכשיו אני בסיומו של המחזור (כ-5 ימים לאחר קבלת המחזור) ומה אני צריכה לעשות? לחכות עוד חודש למחזור הבא?או שאפשר להתחיל את הגלולות כבר היום? בבקשה תעזרו לי!!! אני מתחתנת בקרוב והכול הסתבך לי!!! ואני חייבת להכנס למשטר גלולות מחדש, תודה- גליה.

28/07/2005 | 21:22 | מאת: גליה

בסה"כ ברצוני לדעת האם אפשר להתחיל גלולות בתאריך אחר מאשר יום קבלת המחזור. האם זה אפשרי? או שחייבים לחכות ליום המחזור בשביל להתחיל חפיסה חדשה? תודה מכל הלב למבינים שביניכם.