גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

26/07/2005 | 12:36 | מאת: אני

אני בת 32 חודשיים אחרי לידה שלישית בחורה בריאה ללא מחלות כרוניות אני משתמשת בד"כ בגלולות מסוג הרמונט .הפעם התחלתי את השימוש בגלולות רק לפני 5 ימים (אותו היום היה היום ה-5 לדימום הווסת) שאלתי היא האם לאחר 12 יום של לקיחת הגלולות הן יכולות להשפיע ותת את תפוקתן המלאה או שאני צריכה לחכות לחפיסה הבאה על מנת לקיים יחסים "מוגנים"

27/07/2005 | 10:31 | מאת: דפי

שלום רב אני משתמשת בגלולות "מינס" עשיתי חודשיים הפסקה והתחלתי לקחת אותם שוב ביום חמישי שעבר ביום הראשון של המחזור היום אני כבר אחרי נטילת 7 גלולות. רציתי לשאול עד מתי אני צריכה להזהר, תודה דפי