כאבים בפתח הנרתיק דחוף..!

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

24/07/2005 | 18:43 | מאת: אילת

שלום רב, יש לי בעיה שנמשכת קרוב לשנה!! אני על סף יאוש!! הבעיה שלי היא לא ממש חמורה אך קשה לי מאוד להתגבר עליה.. יש לי כאבים בפתח הנרתיק בזמן יחסי מין ואחריהם.. קיבלתי מהגניקולוגית שלי משחה כדי למרוח על המקום השורף.. וויטמין E ועוד ייעוץ לאמבטיות עם שמנים וכד'... אך שום דבר כבר לא עוזר ואיני נהנת מיחסי המין כל פעם כשאני מקיימית יחסי מין הראש חושב אוטומטית רק על הכאב.. דבר זה הביא ייאוש וחוסר אונים לי ולבן זוגי אני כבר לא יודעת מה לעשות זה נראה כאילו זה בחיים לא ייגמר... עזור לי בבקשה...

25/07/2005 | 17:24 | מאת: שיקי

הי אילת את כאילו מספרת את הסיפור שלי אני אכלתי הרבה סרטים כאלו של ייאוש ודיכאון בגלל התופעה הזאת זה פשוט נקרא וסטבוליטיס ואם לא הולכים לביופידבק (פיזיוטרפיה) או ניתוח זה לא עובר אם בכלל, ממליצה לך לא לחכות יותר (אני סבלתי 6 שנים מיותרות ועדיין בטיפול) יש פורום מיוחד לתופעה http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum_db.cgi?forum=7864&read=&alias=&redir_flag= בכל אופן בתור אחת שניסתה כמעט כל שמן בשוק אני ממליצה לך על שמן "אמול" שמן רפואי לעור יבש יחסית זול תשימי לפני החדירה קצת עלייך ועל איבר המין של בן זוגך ובהצלחה בכל אופן אם יש לך שאלות תרגישי חופשי לפנות אליי לאי מייל אם תצטרכי אוזן קשבת

30/07/2005 | 02:57 | מאת: שולההה

גם לי הייתה בעיה כזאת שנה+, מה רק לא עשיתי, הייתי שמה שמן, משחה, היית אצל רופאים ולא עזר כלום, מה שכן עזר לי זה שלא חשבתי על זה, כול זה היה אצלי בראש, כמו כן אני מאמינה שגם אצלך זה בראש שלך:) ואת יכולה להוציא את זה מהראש והכול יהיה מצויין, וזה לא אכאב לך, אני אומרת לך מניסיון של שנה+, ואני מקווה שזה יעזור לך. שבזמן שאת שוכבת לא תחשבי על כאב, תחשבי על כמה שאת יכולה להנות:) תנסי את זה ותראי, כי לי הרופאים אמרו שאין לי ניסיון... ועכשיו תודה לה' הכול טוב, אני מקווה שזה יעבור לך, בהצלחה:)))))))))))))))))