הורדת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

21/07/2005 | 16:36 | מאת: ספיר

זו שאלה לנשים..אני חייבת תשובה מכמה שיותר אתן מורידות שיער ערווה? ואם כן איך?.. פעעם ראשונה גזרתי עם מספריים קצת את השיער שיהיה יותר קצוץ וכל הלילה גירד לי............

22/07/2005 | 23:45 | מאת: סופי

אני מורידה עם שעווה לפנים (קונה אצל קוסמטקאית) לא מצריך רצועות בר מתקרר לבד על העור ונותר חלק שבוע באמת מגרד קצת אחרי ביי

25/07/2005 | 16:40 | מאת: -

אני מורידה בשעווה את המפסעות, ואת השאר טיפה גוזרת... ונכון, זה קצת מגרד, אבל גיליתי שיש אורך מסויים שאת גוזרת וזה לא מגרד בכלל. נכון, זה לא קצוץ, אז אם את בעד הטבעיות, זה יהיה בסדר... :)

26/07/2005 | 08:28 | מאת: ק.

אני מורידה מפשעות ביקיני בשעבה והיתר עם מכונת תספורת - נותן אורך אחיד . רמת הגירוד קטנה יותר בשטח המסופר מאשר בשטח השעווה . יש נשים שמסתפקות לכל האיזור בתספורת קצרה/אורכה - לבחירתך במכונת תספורת.