עזרה דחופה בבחירת רופא פרטי מומחה!!!

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

21/07/2005 | 12:45 | מאת: קרן

שלום, אני בת 26 עם חבר כשנה ופעילה מינית. בחודשים האחרונים יש לי כאבים חזקים בכניסה לנרתיק ממש בתחילת האגן וכמובן שכואב לי מאוד בחדירה ולכן כבר לא נהנת ממין. הלכתי פעמים רבות לרופאי נשים ואפילו החלפתי מספר רופאים, אמרו שיש לי דלקת בנרתיק נתנו כדורים ואפילו אחת אמרה דלקת בשלפוחית (למרות שאין קשר במיקום) עשו לי אולטראסאונד ולא ראו כלום, במישוש רופא אחד טען שזאת העצם אך לא בדק מעבר רק חשב... ביקשתי לגשת למומחה לזיהומים פרופ' דן כי הייתי בטוחה שזהו זיהום חמור בנרתיק אך לא, הוא לא מצא כלום ונתן לי רק משחה לאילחוש האיזור. תרופה זאת לא ממש עוזרת. אני ממש אבל ממש סובלת מכאבים ונמנעת ממין ככל שאני יכולה. דרך אגב אני לא יבשה בכלל. אני רק בת 26 לא יכול להיות שאפסיק לקיים יחסי מין עם חברי שאני אוהבת. זה לא קרה לי בעבר. רוצה רופא פרטי כמה שיעלה כדי שיעשה כל שביכלתו ולא יוותר עד שימצא מה יש לי ויעזור לי להחלים...אני ממש מיואשת. בבקשה תן לי המלצה מה לעשות, למי לפנות? תודה

21/07/2005 | 14:01 | מאת: SHIR

כנסי לאתר: http://www.vulvodynia.org.il/ אולי זה ווסטיבוליטיס