גלולות מינס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

18/07/2005 | 14:31 | מאת: הילה

שלום, החלפתי גלולות מיסמין למינס. הרופא שלי יעץ לי להתחיל לקחת את המינס היישר עם סיום היסמין. מה שקרה הוא שביסמין, פספסתי גלולה לקראת הסוף והחלטתי (כי הרופא שלי לא חזר לאיי) לקבל מחזור כדי להיות "שקטה". לכן התחלתי את המינס רק לאחר שבוע ההפסקה המקובל. בחפיסה 28 גלולות. האם לקחת את כולן? מתי בדיוק להתחיל חפיסה חדשה? ממש לא ברור לי. אשמח אם תתנו לי יעוץ בענין. תודה מראש.

18/07/2005 | 19:04 | מאת: אמונית

חשבתי שרצית ששירה תענה לך בפורום מיניות, הרי שאלת אותה ואין לה תשובות. טוב עשית שפנית למקום הנכון, אין כמו לשאול רופא מקצועי... לשירה אין תשובות של רופאה. אל תקחי סיכון... בשבילך ובהצלחה...(-: