דחוף-פוסטינור 2

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

17/07/2005 | 15:51 | מאת: אני

לפני שבוע בדיוק קיימתי יחסים ללא כל אמצעי מניעה, החבר שלי גמר בפנים ואני נלחצתי. החלטתי שעל הבוקר (יום ב') אני קונה את גלולת הפוסטינור בכדי שלא אגיע למצב של הריון לא רצוי. נטלתי את 2 הגלולות בדיוק כמו שכתוב במרשם גלולה ראשונה מיד לאחר שקניתי ואת השניה לאחר 12 שעות בדיוק. באותו השבוע הייתי אמורה לקבל את המחזור החודשי שלי (יום ו') אך הוא לא הופיע. (שוב לחץ), החלטתי להמתין קצת ואז לראות אם הכל מסתדר ואם יש דימום כל שהו (שכחתי לציין שבשישישבת שזה היה בעצם תאריך קבלת המחזור היו לי כאבים רגילים של כאילו אני צריכה לקבל רק בלי דימומים) בקיצור היום (יוםא') התעוררתי והיה לי דימום מלווה בכאבי מחזור, דימום קל. ואיני יודעת אם זה המחזור שקצת אחר לי?? האם זה נורמלי? האם הכל בסדר אצלי או שאני עדיין צריכה לדאוג שאולי עדיין לא ממש טיפלתי כראוי בהריון לא רצוי בבקשה עזור לי תודה רבה אשמח לתגובות בהקדם

24/07/2005 | 18:33 | מאת: אני

שלחתי לכאן הודעה ולא היתה התייחסות..בקיצור קיבלתי והשאלה האם הכל בסדר או שעדיין צריך לעשות בדיקת הריון?