שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

14/07/2005 | 15:45 | מאת: רינת

שלום ברצוני לשאול, ממה עלולה להגרם פטריה בנרתיק, והאם בהיותי בתולה ישנה אפשרות שיש לי פטריה בנרתיק מכיון שישנם סימנים רבים המראים על כך כמו צריבה גירוד וכו' ,וכיצד ניתן לטפל בה, האם גלולולת אגיסטן ניתנות לשימוש בהתחשב בכך שאני בתולה?

15/07/2005 | 08:54 | מאת: Zosha

לרינת, עד שהרופא יענה, אני אנסה לעזור לך: יכול וגם בחורה בתולה תקבל פטריה וזה יכול לנבוע מסיבות שונות, שאיני רוצה להיכנס. נכון, שבדרך כלל נהוג לחשוב שפטריה באה מקיום יחסי מין וכו', אך ממש לא - ניתן לקבל גם ללא קיום יחסי מין. את חייבת ללכת לרופא נשים שיבדוק אותך. אני לא הייתי ממליצה לך להשתמש באגיסטן אם רופא נשים לא בדק אותך רופא נשים הוא למד את המקצוע והכי כדאי שיתן את חוות דעתו - אל תקחי סיכון בטיפול לבד - זו הבריאות שלך. שיהיה לך כל טוב, סוף שבוע נעים, המון בריאות ובהצלחה Zosha

17/07/2005 | 15:45 | מאת:

מהיגינה אנטביוטיקה סטרואידים ועוד קחי דרך הפה כדור אחד של טריקן 150 מג