חתך בפתח הנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

14/07/2005 | 12:09 | מאת: ציפ

יש לי גירוד ויובש בפי הטבעת שהתפשט לפתח הנרתיק שם יש לי חתך, שלא מאפשר לי לקיים יחסי מין. האם יש משחה או משהו שיכול לזרז את איחוי החתך ?

14/07/2005 | 17:31 | מאת: מלי

שלום רק רציתי להגיד שתמיד טוב לשמור על הגיינת פי הטבעת אחרי שאת מטילה צואה (אני מצטערת לא בדיוק יודעת איך אומרים את זה) הכי עדיף לנקות עם מים תוך כדי מגע ביד ולא רק להתיז מים עם צינור הניקוי (יש מכשיר כזה) אחרי שהרופא יגיד לך איך לפתור את בעיתך ואפילו עדיף לפעמים עם קצת סבון לנקות. עובדה אני כבת 35 + ילדים ומעולם לא סבלתי מבעית גירוד באיזור הזה הבהצלחה

17/07/2005 | 15:47 | מאת:

בהחלט כן אם זה פטריתי אם מסיבות אחרות כגון אספקת דם לקויה - צריך ניתוח ניתוחים פלסטים של הנרתיק מידע באתר LEYAPOT.COM