ביוץ

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

13/07/2005 | 14:22 | מאת: ניקול

שלום לך.היי שמי ניקול ואני נשואה יש לי ילדה בת שנה וכ10 חודשים שמרתי עד היום ללא גלולות אני ובעלי מנסים כבר כחודשיים להיכנס להריון שני.בהריון הראשון ניקלטתי אחרי חודשיים.השאלה שלי אלייך מתי יום הביוץ שלי אם קיבלתי וסת בתאריך10.07.06 ובדרך כלל מחזור בא לי כל 26 או 27 יום תודה ניקול

13/07/2005 | 15:21 | מאת: חיפאית

אם קיבלת ווסת בתאריך 10/7 , הווסת הבאה אמורה להגיע ב-5/8 או 6/8. (במידה ואורך המחזור שלך כפי שכתבת). במחזור תקין, הביוץ מתרחש כ-14 יום לפני קבלת הווסת, וזה יוצא בערך ב-22/7 או ב-23/7 אבל אפשר להיכנס להריון כמה ימים לפני הביוץ וגם יממה בערך לאחר הביוץ.